par_hands

Το όραμα μας…

   …είναι να είμαστε τα καταστήματα με την μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων, στις ιδανικότερες τιμές πώλησης, με ένα φιλικό περιβάλλον που θα μπορέσει ο καταναλωτής να γευτεί τα καλύτερα χαρμάνια με τον πιο εξειδικευμένο τρόπο. Για εμάς ο καφές είναι απόλαυση αλλά δεν είναι «προχειρότητα».

   Θεωρούμε ότι η δυνατότητες μας σε είδη καφέ, εξαιρετικά χαρμάνια που θα βρείτε στα καταστήματα μας θα σας κάνουν και εσάς «ειδικούς».

   Τα καταστήματα μας είναι σημεία συνάντησης και φιλοξενίας ανθρώπων που λατρεύουν τον καφέ, που εξερευνούν γεύσεις του και απολαμβάνουν την ζεστή επικοινωνία που μόνο ο καφές μας δημιουργεί. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας.

   Η κατάρτιση και η εμπειρία των ανθρώπων μας, τους καθιστούν το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Συνδυάζουμε τις ειδικές μας γνώσεις με τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας.

syn2

Η εμπειρία μας…

   Επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι η υψηλή εξειδίκευση αποτελεί μονόδρομο. Συνδυάζουμε τη συνεχή εκπαίδευση με την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, με την συνεχή μας έρευνα, διασφαλίζουμε ότι είμαστε πραγματικά ειδικοί.

syn3

Η κοινότητά μας…

   Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη, στην ποιότητα και στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με τις καλύτερες υπηρεσίες. Αυτή είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συνεργατών μας.

   Στην έντονη εποχή των συνεχών προκλήσεων και της ανταγωνιστικότητας που ζούμε, οι συνεργασίες απαιτούν έμπνευση και στρατηγική. Η ομάδα χρειάζεται να πετύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Εμείς επενδύουμε στην εμπιστοσύνη, στην ποιότητα. Στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με τις καλύτερες υπηρεσίες. Αυτή είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συνεργατών μας.
Η ανάπτυξη της ομαδικής νοοτροπία και των ανάλογων δεξιοτήτων προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εμπειρίες και οι ικανότητες των μελών της ομάδας μας.

   Για εμάς η αξία της ομαδικότητας είναι η βασικός μας τρόπος για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Γνωρίζουμε πως όλοι μαζί φέρνουμε καλύτερα αποτελέσματα από τον καθένα ξεχωριστά.
Ελάτε να συναντηθούμε και να κάνουμε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι με πολύ και καλό καφέ…

espresso

Ο μεγαλύτερος κατάλογος  καφέδων

   Ολοκληρωμένος ο κατάλογος  επιλογών στα είδη και στα brands καφέ. Ο πελάτης ανακαλύπτει συνέχεια την πολυπλοκότητα των κόκκων από διαφορετικές χώρες και φάρμες καλλιέργειας καφέ. Όλες οι εταιρείες στην διάθεση του καταναλωτή.

syn_per

Οι άνθρωποι μας

   Όλη η ομάδα του ESPRESSO WORLD διαθέτουν αγάπη και πάθος, μέσα από την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προτείνουν τον καφέ ή το ρόφημα που ταιριάζει στις προτιμήσεις του, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης.

syn_per

Ο μοναδικός – προσωπικός σας καφές

   Για μια τέλεια κούπα καφέ απαιτείται και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείτε πάντα ο απαραίτητος εξοπλισμός προκειμένου να γευτεί ο πελάτης το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μύλοι άλεσης 5-7, μηχανές εσπρέσο άριστης ποιότητας και εξοπλισμός υποστηρίζουν την παρασκευή του εσπρέσο, φίλτρου, τσάι κ.λπ. που μοναδικά θα απολαύσετε.

syn_sp

Προϊόντα για χρήση και κατανάλωση στο σπίτι

   Με κύριο προϊόν τον καφέ και συγκεκριμένα τα ροφήματα βάση του ποιοτικού espresso, αλλά και με μια συγκεκριμένη γκάμα επιπλέον ειδών, όπως τσάι, χυμοί, συσκευασμένα προϊόντα και αξεσουάρ για το σπίτι και το γραφείο. Η μεγαλύτερη ποικιλλία σε συμβατές και μη κάψουλες, ταμπλέτες και όλα τα άλλα ροφήματα για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ρόφημα σας στην ποιότητα και στην τιμή που εσείς επιλέγετε, στο χώρο σας.

  • Καφέδες και ροφήματα στο χέρι.

  • Καφέδες, τσάι, σοκολάτες σε συσκευασίες για το σπίτι ή το γραφείο.

  • Αξεσουάρ, όπως κούπες, μηχανές κ.λπ. για το σπίτι ή το γραφείο.

  • Απολαυστικά σνακς, όπως muffins αλλά και αλμυρές επιλογές.

syn_takeaway

Ταχείας εξυπηρέτησης (take away)

   Τα ESPRESSO WORLD ταχείας εξυπηρέτησης εξυπηρετούν όσους έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεση τους ή θέλουν να πάρουν καφέ μαζί τους στο αυτοκίνητο ή στο χώρο τους. Χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην άμεση εξυπηρέτηση σεβόμενοι τον χρόνο που έχει στη διάθεση του ο πελάτης.