Ολοκληρωμένος ο κατάλογος επιλογών στα είδη και στα brands καφέ. Ο πελάτης ανακαλύπτει την πολυπλοκότητα των κόκκων από διαφορετικές χώρες και φάρμες καλλιέργειας καφέ. Όλες οι εταιρείες στην διάθεση του καταναλωτή.
Η διαδικασία που μας δίνει με πίεση, την γεύση της καρδιάς του καφέ. Χρησιμοποιούνται ειδικοί καβουρδισμένοι specialty κόκκοι καφέ. Απολαύστε τα αρώματα και τα πολυάριθμα blends που έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε.
Espresso και ζεστό νερό, ίσες δόσεις καφέ και νερού όπου το νερό προστίθεται στον καφέ. Ο Americano δημιουργήθηκε στην διάρκεια του Β' παγκόσμιου πολέμου για να ελαττώσει την δυνατή γεύση του παραδοσιακού espresso.
Μια μικρή ποσότητα γάλα ή αφρόγαλα. Στην Ιταλία σερβίρεται σαν macchiato caldo (ζεστός) και macchiato freddo (κρύος), ανάλογα με την θερμοκρασία του γάλακτος. που προστίθεται.
Η σειρά της Queen ήρθε για να μείνει! Οι σοκολάτες της Queen αναδύουν έντονα και ρεαλιστικά αρώματα σε όλες τις γεύσεις τους. Ιδανικές τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Με τη κλασσική δημιουργήστε τη πιο γευστική σοκολάτα ή συνδυάστε τη με espresso για τέλειο Mochaccino.
Το Cocoa butter και η βανίλια ενωθήκανε και δημιουργήσανε την απόλυτη λευκή σοκολάτα. Για κρεμώδη υφή αυξήστε το χρόνο βρασμού και απολαύστε την ως velvet!
Η γλυκιά και πικρή κανέλα συνδυάζεται με το εσπεριδοειδές πορτοκάλι δημιουργώντας ισορροπία και ένα ιδιαίτερα γευστικό αποτέλεσμα ιδανικό για το χειμώνα.
Tirare mi su σημαίνει στα ιταλικά «σήκωσε με ψηλά»! Όπως το γλυκό Τιραμισού έτσι και η σοκολάτα αυτή σίγουρα θα σας ανεβάσει ψηλά με τη μοναδική της γεύση.